Actie !!!

Actie deel 1
actie deel 2

Hallo Allemaal!

Welkom op mijn actie pagina!!

Hoe gaat het met jou? In deze gekke rare corona tijden ?
Met mij gaat alles goed. En ik hoop met jou ook !

Maar helaas niet met iedereen in Zuid Amerika. En daar gaat mijn actie over. Ik probeer geld in te zamelen.

In Rurrenabaque, waar ik voor de apen heb gezorgd, ben ik vrienden geworden met Toniño. Toniño is 8 jaar, heeft 1 oudere broer, een klein zusje en woont met zijn vader en moeder in een klein huisje. Zijn vader is visser en bracht ons elke dag naar Onca. Maar zijn boot met motor is in het regenseizoen verloren gegaan. En daarna kwam het Coronavirus. Er is nu geen werk voor hem. En omdat Rurrenabaque vooral van toeristen leeft en die voorlopig (misschien wel tot het einde van het jaar ) niet komen, kan hij geen geld verdienen. En nu wil ik voor hun geld inzamelen zodat hij een nieuwe boot met motor kan bouwen/kopen en weer kan vissen. En zijn gezin van geld en vis kan voorzien. Voor 6000 Bolivianos ( /- €670,–) kan hij een bootje bouwen en een motor kopen. ( en een beetje extra geld voor de maanden zonder bootje zou mooi zijn)  

Maar zij zijn niet de enige die het moeilijk hebben. Onca ( waar ik voor de apen heb gezorgd) heeft ook grote problemen. Omdat het grootste deel van hun inkomsten weg is, kunnen ze nauwelijks eten kopen voor hun dieren en 3 vrijwilligers die nog over zijn. Normaal gesproken werken er wel 20 tot 25 vrijwilligers tegelijkertijd en die betalen voor het eten van de dieren. En die zijn er nu dus niet !  En dus heeft Onca het heel erg moeilijk om al hun dieren van eten te voorzien!

Iedereen die geld naar mij overmaakt krijgt een mooie dank-tekening opgestuurd. Wil je meedoen ? Stuur me een email ;
solja@solja.nl

Maar ik ben niet de enige die hiervoor aan het werk is. In Nederland hebben we een heus actie-team met vriendinnen en oma’s die helpen met geld inzamelen.
Hieronder een fotocollage van mijn actieteam.
En een actie filmpje!

Heeeeeel Veeeeeeel dank!                                    💜 liefs Solja💜